Monday, December 14, 2009

PABILA MUHAMADTAUFIQ BERJANJI

HARI INI AQ TELAH MEMBUAT SATU KEPUTUSAN YANG SANGAT DAHSYAT DAN DRASTIK IAITU..
MENJADI VEGETERIAN..

..hahahak...tiba2 lak aq dapat inspirasi untuk buat bende ni drpd second combat..(band hardcore)..aq rase kalo x makan ayam dan daging pun bleh idup jgak..aq rase inilah adalah satu tabiat hidup yang sangat sihat..yang aq tau pun makan daging dan ayam ni bleh meningkatkan nafsu..so aq nak tengok arr bleh tak kalo x makan bende2 ni sume boleh mengawal nafsu aq...

so skang ni aq nak cube sampai bile aq bleh tahan..cabaran ini bermula dari saat aq menulis karangan ini..(walaupun kat kdai mamak tadi aq telah meng-oder nasi goreng kampung yang mengandungi ketulan2 ayam)..hakhak...

aq jgak rase semangat untuk aq benti merokok skang smakin lame smakin tinggi..tbe2 lak baru skang ni aq pandai berfikir...ALHAMDULILLAH..ini semua kerana petunjuk2 yang diberikan olehnye..

setelah beberapa siri usrah yang aq telah join..setelah beberapa buah fikiran yang bermain dalam fikiran aq..aq dah memutuskan..IT'S BETTER TO NOT SMOKE..tak ade gunanya merokok untuk nampak cool dan nampak seperti brother2...aq dah x nak mencetekkan akal fikiran aq...

WAHAI FOLLOWER2 KU SEKALIAN..KORANG MENJADI SAKSI KEPADA JANJI YANG AQ BUAT...TERUSKAN MENGETAHUI PERKEMBANGAN SETERUSNYE...

berapa kilo ayam dan daging yang aq akan termakan lepas ni..berapa batang rokok yang aq akan terhisap lepas ni...nantikan lah..HARAP2 LAH X DE LANGSUNG..
SEMOGA MUHAMADTAUFIQ TIDAK MEMUNGKIRI JANJINYA...
-AMIN-

3 comments:

  1. aku akan tunggu bos.
    kita tgk nanti mcm mana.
    hahaha.
    nie mesti ko baca mastika neh.
    patu dapat idea.
    haha

    ReplyDelete
  2. kami sentiasa sokong kamu yg ingin melakukn KEBAIKAN...

    ReplyDelete

About Me

My photo
it is hard to work hard.but it would be harder if you don't work hard

Windows Live Messenger

Search This Blog

Followers