Sunday, January 31, 2010

YOU LOVE ME SO YOU CHASED ME



pagi ni dalam pukol 6.00 pagi kemalangan buruk menimpa diriku...

AKU DIKEJAR ANJING...bukan anjing...tapi anjing2...hak2. aq dalam perjalanan nak ke surau ostel aq.nak solat subuh..niat nak solat jemaah same2..MASYAALLAH.ni sume dugaan Tuhan kat aq arr.Dia x kire manusia nak wat baek ke..jahat ke..mesti ade dugaan yang Dia bagi..
nak cite balik peristiwa aq dikejar nihh...aq egt kan anjing2 ni friendly..mesra alam..so aq lalu je lah depan anjing2 tuh..tapi mereka blok jalan aq nak g surau...AQ SERGAH mereka tapi depa x takut pun..pas tu ade seekor yg warna itam nihh dtg laju kat aq..aq pun takut arr dan berundur lari dgn lajunye..
baru lari beberape langkah..aq tersungkur..pergh..dah nak nangis dah mase tuhh..ingatkan lepas jatuh tuhh anjing2 tuh nak makan aq dah..tapi bile aq jatuh si anjing itam tu pun stop...AQ BANGUN LALU MENGANGKAT SELIPAR AQ dengan niat nak takut-takut kan anjing tuh..DENGAN SUARA YANG KASAR AQ MENJERIT..aq nak suruh anjing2 ni blah..time tuh (hak2)..aq dah meraung-raung dah macam nak mati..ye argh banyak gila anjing mase tuhh..dekat sepuluh ekor jgak arr..
TAPI DIORANG BUKANNYE NAK MAKAN AQ PUN..saje je nak takut2kan orang yang lalu kat situ..ye arrgh..pagi2 buta...x de orang..sunyi plak tuh
dah tuhh aq pun give up dan terus berundur menuju mke dalam ostel..dan anjing2 tuh still stay kat situ lagi mase tuhh..diorang nak teruskan tidur agaknye..
ni sume cabaran dan ujian Tuhan nak bagi..nak tengok kite bleh bersabar x menghadapi nye
...ASSALAMUALAIKUM

1 comment:

  1. aq pun prnah terjatuh tp lg truk dr kau.. lutut aq bdarah tak henti tjatuh atas batu2 kecik.. batu2 tu mlekat kt isi lutut aq.. tpaksa aq cabut dr isi satu2.. wakkkkk... sakit... (usagi)

    ReplyDelete

About Me

My photo
it is hard to work hard.but it would be harder if you don't work hard

Windows Live Messenger

Search This Blog

Followers